Translate

divendres, 1 d’agost del 2014

Compartint la Felicitat

Publicat per Unknown a 7:20
..."Eva, tienes que escribir sobre esto..."

Si, es clar que si...

Quin es el fil conductor o quin és el meravellós Procés de compartir la felicitat d'una manera genuïna?... des de la gratitud i des de l'esperança... Com he arribat fins aquí...

Doncs, a través de l'experiència de la SOLEDAT...

Suposo que tots en algun moment, hem experimentat aquella soledat melancòlica on el cor es deixa envair de tristesa, enyorança, deseperança i queixa. En definitiva, en aquests moments, vivim la soledat des d'un punt de vista de mancança. Quan acceptem aquest malestar i obrim la mirada, es només llavors quan podem veure que per molt que estem sols físicament, estem connectats.

Estem connectats amb tota la gent meravellosa, que ens gratifica compartint les seves experiències, ja siguin bones o dolentes. Per que es en aquell moment, en el que posen tot el seu ser, tot el seu cor, tot el seu cos i tot el seu cap, en que per un petit moment, un petit instant, formis part de tot.

Et converteixes en l'altre persona, si pares atenció vius dins l'altre...

En el cas de la FELICITAT, es important que per compartir-la i que aquest sentiment t'ompli de joia i esperança, la SOLEDAT s'ha d'haver transformat en màgia, tranquil·litat, serenitat,... i d'això només te n'adones quan la felicitat de l'altre es converteix en un gran moment de plenitud.

Tinc la sort, buscada, que estic envoltada de persones fantàstiques que valoren la meva presència per compartir amb mi els seus moments de plenitud i FELICITAT, gràcies a totes aquestes persones creixo, em transformo, ....m'omplo....

Gràcies per deixar-me estar connectada...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Moments de Plenitud Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos